De kennisbank voor (toekomstige) vakantiehuis eigenaren

U kunt alle informatie online bekijken. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om alle informatie in de vorm van een e-book te ontvangen waardoor u alles in een keer voorhanden zal hebben.

De categorieën

Hieronder vindt u de vier categorieën waarover wij hebben geschreven. U kunt op de afbeelding klikken van een onderwerp om bij de informatie te komen. Allereerst tonen wij u de volgende opsomming om u een idee te geven welke informatie u bij iedere categorie kunt vinden.

  • Juridisch: Hier vindt u informatie over o.a. de mogelijke juridische organisatie structuren waaronder alle huiseigenaren vallen, wettelijk toegestaan eigen gebruik en informatie over de bijkomende documenten zoals koopovereenkomsten.
  • Financieel: Hier vindt u uitleg over alle financiële documenten zoals verhuurafrekeningen en kostennota’s.
  • Vakantiehuis en vakantiepark: Hier vindt u o.a. tips waar u op moet letten bij het kopen van een vakantiehuis en ook informatie die u zal helpen om een keuze te maken voor een bepaald (type) vakantiepark.
  • Het aankoopproces: Hier wordt u duidelijk gemaakt hoe het aankoopproces van A tot Z zal lopen en wat erbij zal komen kijken. Hierdoor weet u waar u aan toe zal zijn.
 data-srcset
JURIDISCH
Investeren in vakantiehuis
FINANCIEEL
Waar u op moet letten bij aankoop van vakantiehuis
VAKANTIEHUIS EN VAKANTIEPARK
Het aankoop proces bij een vakantiehuis
HET AANKOOPPROCES